Placemat

Placemats / kleurplaten met puzzeltjes op A3 formaat voor de jonge gasten van het restaurant. Geen dertien in een dozijn placemat, maar een op maat gemaakte placemat… De placemat wordt bijvoorbeeld inclusief kleurpotloden op tafel gedekt. Wanneer deze volledig ingevuld wordt ingeleverd dingt de inzender mee naar.. u zegt het maar! De voordelen zijn legio… de jongste gast is creatief bezig aan tafel, uw gasten zullen uw website regelmatig blijven bekijken om de uitslag van de prijs te bekijken, komen met kinderen sneller terug naar uw gelegenheid en u bouwt een interessant klantenbestand op…

…werkproces…

Sinds 2011 wordt in opdracht van Pannenkoekenhuis “De 7 Dwergen” in St. Agatha door TMD placemats kleurplaten op A3 formaat ontworpen voor de jonge gasten van het restaurant. De placemat worden inclusief kleurpotloden op tafel gedekt. Wanneer deze volledig ingevuld worden ingeleverd dingt de inzender mee naar leuke prijzen.

Menukaart: Recent werd voor het Pannenkoekenhuis en nieuwe menukaart ontworpen

menu

 Pannenkoekenhuis De Zeven Dwergen
 Pannenkoekenhuis De Zeven Dwergen

Enkele voorbeelden van placemats/kleurplaten…

Has one comment to “Placemat”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. Bruijns - januari 31, 2020 at 12:46 pm Reply

    Goedemiddag, wij zouden graag de mogelijkheid horen van een kleurplaat op A3 format met puzzels, inkleuren etc voor een restaurant met ons eigen logo. Wat zijn de mogelijkheden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.